Buitensport voor mannen

20 september 2023, 12:00 - 13:00
Basketbalveld Meidoornweg, Meidoornplein 40, Amsterdam, 1031 GD
Noord
Buitensport voor mannen

Op woensdag 20 september organiseren wij een buiten sportles voor mannen. Denk hierbij aan voetbal, volleybal, basketbal en krachtoefeningen. Alle mannen kunnen meedoen ter ontspanning, voor de gezelligheid en de gezondheid!

Meedoen

Van te voren aanmelden voor deze les is niet nodig. Je bent ook van harte welkom om te komen kijken. Heb je vragen over deze les? Dan kan je contact opnemen met Jago Bunnik (j.bunnik@buurtteamamsterdamnoord.nl).

Locatie

De sportles vindt plaats op het basketbalveldje aan de Meidoornweg. Dit is makkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto of het openbaar vervoer (stap uit bij bushalte Meidoornplein).

HVO-Querido Leefstijl & Gezondheid

HVO-Querido wil kwalitatief goede zorg bieden volgens onze zorgvisie en maatschappelijke inzichten over gezondheid en preventie. Een aspect van kwalitatief goede zorg is lichamelijke gezondheid en leefstijl. Bewegen is goed voor iedereen en verhoogt het welzijn. De beweegstimulering is een onderdeel van lichamelijk welzijn. Daarom doen wij mee met Amsterdam in Beweging. Wil je meer weten over organisatie? Bezoek dan onze website.

Zoek je een andere boost?

Bekijk de agenda